6 Şubat 2009 Cuma

Sansasyonel Adam "Beckham"



David Beckham.. Herkes onu Manchester United'da müthiş ortalarıyla yeni yeni tanımaya başlamıştı. Genç yaşta Manchester'da oynamaya başlamış ve Fergusonun yeni eseriydi. Çok geçmeden R.Madrid astronomik bir rakama Beckham'ı transfer etti. Fakat, David'in her zaman paparazilerle arası çok iyiydi(Eşi Victoria'dan dolayı). Bu durumun onun futbol hayatına yansıyacağını düşünenler oldu. Ancak Beckham profesyonel biri olduğunu oynadığı futbolla herkese gösterdi ve manşetleri süslemenin kendisinin futbolunu zayıflatacağı düşüncelerine hiç bir zaman katılmadı. O oyununu oynadı herkeste yedi.. ;)

Beckham'ın yaşı artık 32'ye gelmişti ve R.Madrid onla sözleşme yenilemek istemiyordu. Beckham'da yine çok sansasyonel bir imza atmaya karar verdi. Bu yeni imza Avrupa'da değil, futbolun neredeyse hiç önemsenmediği ülke olan ABD'nin LA Glaxy takımınaydı.İnsan şüphelenmiyor da değil hani. Dünyada süper güç olan ABD'nin beyzbol, amerikan futbolu gibi ülkesinde sevilen sporların yanına, Avrupanın en çok izleyici kitlesini bir araya getirdiği futbolu Beckham sayesinde kendi halkına sevdirmesi düşüncesini.. Nitekim öyle de oldu.. Beckham 5 yılı 250 milyon Dolardan imza attı. Bu paraya kim atmazdı ki diyeceksiniz ama daha 1 hafta öncesine kadar Kaka'nın M.City'nin teklifine hayır dediğini de unutmamak lazım.

Şu aralar Beckham 3 aylığına LA Glaxy'den tekrar Avrupa'nın yolunu tuttu ve Milan'a imza attı. Bu imzanın da altında İngiltere Milli Takım Antrenörü Fabio Capello olduğu söyleniyor. Capello, Beckham'dan Dünya Kupası elemelerinde yararlanmak istiyor ve onun bir avrupa devinde tekrar kendini bulacağını düşünüyor. Şu günlerde Beckham'ın oynadığı futbol Beckham efsanesi ölmemiş dedirtiyor insana. Yaptığı asistlerle ve attığı şık gollerle Milan taraftarının gönlünde çoktan tahtını kurdu. Şu sıralarda Beckham için LA Glaxy ve Milan görüşmelerde bulunuyorlar. Beckham'ın gönlünde Milan olduğu biliniyor.. Bizde Beckham'ın Milan'da kalmasını o müthiş frikik gollerini izlemek istiyoruz..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder