5 Aralık 2009 Cumartesi

Sende Mi Brütüs !

Öncelikle uzun bir aradan sonra bloguma tekrardan kavuştuğum için çok mutlu olduğum belirtmeliyim..

Dün akşam ki Beşiktaş-Diyarbakırspor maçının beraberliğini hiç bakmayacağım bile.. Aklıma geceden beri takılan Nihat'ın ıslıklanma, yuhalanma sesleri beynimin içini yedi bitirdi.. Bundan tam 10 yıl önce Real Sociedad'a transfer olmadan önce Nihat bu taraftarın göz Bebeği değil miydi.. Öyleydi.. Nihat topu sağdan alır, bindirir, şut çeker; top dışarı çıksa bile taraftar alkışlardı.. Alkışlamaz mıydı ?

Bu durum şimdi biraz değişmiş gibi.. Nihat'ın o oturduğu tahta şu an İsmail Köybaşı oturmuş durumda.. İsmail istediğini yapar, vurur, adam kaçırır ama taraftar "Ne olursan ol yine gel İsmail" diyor.. Bu durum gayet hoş aslında.. Genç oyuncuna verirsin gazı, oynar durur, koşar durur.. 35 yaşında İbrahim Üzülmez'e bile işler bu.. Fakat Nihat ayrı.. Bambaşka.. Senin alt yapından avrupa gitmiş, seni oralarda temsil etmiş belkide tek oyuncun.. Sen ona kucak açıp pişmesini beklemen lazım ki, o da yavaştan kendini bulsun(Askerlikten dolayı sezon başı kampına girmeyen ve geçen seneden beri sakatlıklarla boğuşan Nihat).. Yoksa, taraftar kültürü mü mutasyona uğruyor diyemeden edemeyeceğim..


Bütün basın tıraş, Forza Beşiktaş diyen bu taraftar değil miydi.. Şimdi ne oldu da bu basının gazına gelmeye başladı.. Nihat gol atamıyor, Nihat bitmiş diyen basının gazına gelin miyor mu, yine evet demek zorundayız geliniyor.. Hemde Milangaz hesabı (!).. Neden sırt çevriliyor Bu adama.. Bu adam bir zamanlar avrupanın en tehlikeli 10 golcüsünden biri değil miydi.. Neden ?

Şimdi Nihat arkasını dönüp bize demez mi ?

- Sende mi Brütüs..
- Sende mi ?

diye..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder